Pregătire, Siguranță, Unitate, Ideal! (Prov.30.24-28)

Vietăți mici cu lecții mari…pentru noi!Pentru a primi lecții în viață uneori trebuie sa ridici ochii, alteori să îți cobori privirea.

1. FURNICILE – PRINCIPIUL PREGATIRII!

O pregătire anticipată. Ele anticipează faptul că nu toate sezoanele vieții vor fi ușoare și se pregatesc. Vara e urmată de iarnă. Financiar, emoțional dar cel mai important e sa te pregătești spiritual. Iarna vieții e o realitate! Eternitatea e o certitudine! Fii pregătit, fii mântuit!

2. ȘOARECII DE MUNTE – PRINCIPIUL SIGURANȚEI.

Siguranță pentru ei și ai lor. Familia trebuie așezată pe o bază solidă.Singura Stâncă Protectoare într-o ploaie de adversități care vizează familia este Dumnezeu – STÂNCA VEACURILOR! Apoi să ne reamintim de casa așezată pe stâncă și cea așezată pe nisip. Câtă diferență în fața furtunii. Fundamentați pe învățătura trăită a Sfintelor Scripturi suntem întotdeauna în siguranță, noi și ai noștri.

3. LĂCUSTELE – PRINCIPIUL UNITĂȚII!

Definiția omului este aceasta: o ființă în relație! Relație pe plan vertical și pe plan orizontal (cu Dumnezeu și cu oamenii).O lăcustă singură e doar o insectă inofensivă, dar mai multe lăcuste care acționează în unitate sunt o veritabilă și distrugatoare armată! Eficiența demersurilor noastre spirituale crește atunci când acționăm împreună.

4. PĂIANJENUL – PRINCIPIUL IDEALULUI!

Casa regală e locul cel mai riguros atunci când vorbim despre curățenie. Dar acolo unde există un ideal, nu mai contează nici un obstacol; prin efort și perseverență devine realizabil!Deci, nu te da bătut niciodată. Daca a reușit un păianjen putem reuși și noi!Și nu uita: suntem înconjurați de o armată de influenceri lăsați de Dumnezeu pentru motivarea noastră de a deveni mai înțelepți și victorioși!MULT SUCCES!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s