tineridelanganoi

tineridelanganoi va deveni in curand nicaionel

Clipul zilei (7) – Iosif Ton despre modul in care s-a convertit la religia NAR (New Age)

http://vegheaza.com/2016/02/23/clipul-zilei-7-iosif-ton-despre-modul-in-care-s-a-convertit-la-religia-nar-new-age/

In toamna lui 2014 am publicat un articol exhaustiv prin care am incercat sa demonstrez ca Iosif Ton s-a transformat in ultimii ani intr-un propovaduitor al dominionismului si intr-un teolog al miscarii NAR. De atunci si pana astazi lucrurile nu s-au schimbat in bine si Iosif Ton nu s-a lasat de raspandirea acestor erezii, ba dimpotriva Iosif Ton pare sa fie foarte activ in ciuda varstei inaintate. Cu tot respectul pe care il port oamenilor in varsta… atunci cand este vorba despre manipulatrea celor imaturi spiritual nu pot sa iau in considerare astfel de circumstante atenuante si trebuie sa spun lucrurilor pe nume: Iosif Ton este un invatator mincinos din punct de vedere biblic, iar ceea ce promoveaza dumnealui se incadreaza la categoria erezii si aberatii teologice. Sper ca toti cei care cititi aceste randuri intelegeti ca dominionismul este (si) o erezie, iar visele utopice ale lui Iosif Ton despre “o planeta populata doar cu oameni buni” nu sunt decat niste aberatii.

Daca ar exista in lumea asta un campionat al ereziilor si aberatiilor teologice atunci biserica Bethel din Redding (CA) l-ar castiga cu brio… si tocmai invataturile acestora sunt considerate de catre Iosif Ton ca si baza a noii sale teologii. Aceasta biserica este considerata de catre Iosif Ton a fi “cel mai radical loc de pe pamant” (in sens pozitiv) si unde “Isus este crezut 100%”, dar aceste afirmatii sunt niste minciuni si manipulari grosolane. In aceasta biserica nu se predica o teologie biblica ci una de tip New Age (vezi si articolul “Atractiile deosebite pentru New Age ale pastorului Bill Johnson de la biserica Bethel din Redding California“) iar manifestarile care au loc acolo sunt pur si simplu demonice (vezi si un “tunel de foc” cu papusa Vintz). Cu siguranta biserica Bethel pastorita de Bill Johnson este un loc radical, dar cu siguranta intr-un mod negativ.

Ba mai mult pe langa toate acestea sunt dezamagit sa constat ca pastori pe care ii consideram mai cu picioarele pe pamant (precum Petrica Lascau) gireaza astfel de aberatii si astfel de personaje…

Martie 5, 2016 - Posted by | Erezii contemporane

2 comentarii »

  1. Zilele din urma…..invatatori mincinosi…..
    Multumim pentru articol!
    Sa veghem in continuare!

    Comentariu de B | Martie 5, 2016 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

%d blogeri au apreciat asta: