tineridelanganoi

tineridelanganoi va deveni in curand nicaionel

Pastorul Kenneth Green a murit în timp ce predica în biserică

Pastorul baptist Kenneth Green s-a prabusit in timp ce predica in biserica. Intreaga adunare a fost socata si surprinsa, deoarece cu cateva minute mai inainte predicatorul spusese: „Daca Domnul ma cheama acum, eu sunt gata sa merg”
Pastorul Kenneth Green, in varsta de 56 de ani, a slujit timp de opt ani Greater Saint Mary Baptist Church din New Orleans.
In fatidica zi, el prezenta in fata congregatiei sale predica intitulata „Cazut, dar nu invins: Calea de urmat”.
Joan Martin, o membra a bisericii care era asezata pe randul din fata aproape de pastor, a declarat: „A luat o inghititura de apa, apoi si-a sters fata cu o batista, dupa care s-a uitat in sus… A privit cateva clipe spre tavanul bisericii, in timp ce ochii sai parca s-au decolorat, iar viata parea sa i se scurga din el. Apoi a cazut pe podea”.
Toata lumea a resimtit socul puternic. Unii frati au inceput sa planga, altii sa se roage. Altii au sunat imediat la 911 solicitand ambulanta, iar cativa au incercat sa-l resusciteze. „Eforturile fratilor au fost insa in zadar, astfel incat la sosirea ambulantei pastorul a fost declarat mort”, a spus Joan Martin.
Ea a precizat ca pastorul era un om bun, atent cu toata lumea, sarind in sprijinul celor care aveau nevoie de ajutor: „El avea intotdeauna un cuvant de incurajare pentru oricine”.
Membrii bisericii l-au descris ca fiind un „pastor iubit de toata lumea, care incerca intotdeauna sa ajute oamenii si sa-i incurajeze. A ajutat in principal persoanele fara adapost si oamenii bolnavi”.
Keneth Green a lasat in urma lui o sotie si trei copii. El nu suferea de boli sau afectiuni care sa ii puna viata in pericol, iar cercetarile preliminare nu au putut indica motivul mortii subite a pastorului.
Anunțuri

Mai 18, 2015 - Posted by | Anunțuri din slujire

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

%d blogeri au apreciat asta: