tineridelanganoi

tineridelanganoi va deveni in curand nicaionel

O tânără din Bistriţa străbate şoselele Europei la volanul unui TIR. Monstrul de fier pe care-l stăpâneşte are 40 de tone

image

Maria, la volanul TIR-ului care i-a devenit de un an şi jumătate casă FOTO: arhivă personală Maria, la volanul TIR-ului care i-a devenit de un an şi jumătate casă FOTO: arhivă personală

O tânătă de doar 23 de ani de pe Valea Bârgăului îşi trăieşte povestea de dragoste într-un TIR. Ea conduce de mai bine de un an şi jumătate TIR-ul prin toată Europa, cot la cot cu iubitul său care-i va deveni soţ în curând.

La cei 23 de ani ai săi, Maria Daniela Cioancă a bătut în lung şi-n lat întreaga Europa. Nu a făcut asta de la volanul unei maşini micuţe, ci din cabina unui TIR. Aceasta conduce TIR-uri din luna august a anului 2013, fiind la acea vreme cea mai tânără şoferiţă de maşină de mare tonaj din ţară potrivit RAR.

Tânăra este de pe Valea Bârgăului şi este absolventă de studii superioare, terminând Facultatea de Administraţie Publică, Ştiinţe Politice şi ale Comunicării. A ajuns în postura de şoferiţă de TIR, dificilă pentru o femeie, tocmai pasiunea pentru condus.

„Pasiunea mea de a conduce m-a însoţit încă de mic copil, când tatăl meu îmi povestea despre maşini şi mă lăsa să conduc fie prin curte, fie pe drumurile de ţară.(…) În anul doi de facultate, iubitul meu, deţinând permisul de conducere B-E, C-E, s-a angajat la o firmă din Spania care deţine camioane înmatriculate în România. Am hotărât amândoi să obţin permisul categoria C-E şi atestatele necesare şi să lucrăm amândoi pe camion după ce îmi dau licenţa în anul trei. Zis şi făcut…Am absolvit şi la scurt timp am venit amândoi şi am început lucrul pe camion. Am stat 6 luni încontinuu numai pe camion. Aici e casa noastră, bucătăria, living-ul, dressing-ul…”, declara anul trecut pentru Bistriţeanul.ro, Maria.

Tânăra conduce alături de iubitul său prin toată Europa un camion lung de 16 metri, care ajunge încărcat şi la 40 de tone. Spune că s-a obişnuit repede cu acest job atipic pentru o femeie şi a ajuns să îi placă ceea ce face.

Job-ul se împacă de minune cu marea pasiune a tinerei, care are astfel ocazia să viziteze locuri pe care le văzuse până atunci doar în fotografii. Pentru a se putea deplasa mai repede şi a putea vizita mai multe locuri Maria şi-a luat şi rolele cu ea.

image

„Pentru că îndrăgesc sportul avem cu noi în camion role. În septembrie 2013 am fost cu rolele aproximativ 18 kilometri într-o singură zi pentru a vizita Berlinul, un oraş deosebit. Am vizitat în acelaşi mod alte multe oraşe precum: Hamburg, Bacelona, Madrid, Rotherdam de asemenea”, mai declara Maria pentru aceeaşi publicaţie.

Job-ul dur nu i-a anulat feminitatea Mariei care pe lângă faptul că este extrem de frumoasă este şi pasionată de modă, motiv pentru care când se opreşte într-una din marile capitale europene nu poate să nu ia la pas magazinele cu haine.

Sursa: Adevărul.ro

Anunțuri

Februarie 14, 2015 - Posted by | Despre...diverse...

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

%d blogeri au apreciat asta: