tineridelanganoi

tineridelanganoi va deveni in curand nicaionel

Biblia e suficienta!!!

Editura Tyndale retrage cartea „Băiatul care s-a întors din ceruri”

Ziarele americane si saiturile crestine informeaza de stirea ca Editura Tyndale a retras cartea ‘Baiatul care s-a intors din ceruri’, scrisa de tatal lui Alex, Kevin Malarkey. Iata, detaliile din descriptia cartii:
In anul 2004, Kevin Malarkey si fiul sau de sase ani, Alex, au suferit un accident de masina deosebit de grav. Forta impactului l-a paralizat pe Alex — si parea imposibil ca el sa supravietuiasca. “Cred ca Alex s-a dus sa fie cu Isus” i-a spus un prieten tatalui zdrobit de durere. Cand Alex s-a trezit din coma, doua luni mai tarziu, avea de impartasit o poveste incredibila. Despre evenimente petrecute la locul accidentului si apoi in spital, cata vreme fusese inconstient. Despre muzica nepamanteasca, ce suna pur si simplu teribil pentru urechile unui pusti de sase ani. Despre ingerii care l-au purtat pe brate chiar pe portile Cerului. Si, lucrul cel mai uimitor dintre toate… despre intalnirea si conversatia sa cu Isus. “Baiatul care s-a intors din Ceruri” este povestea adevarata a calatoriei cu totul extraordinare a unui baiat obisnuit. Pe masura ce veti vedea Cerul si pamantul prin ochii lui Alex, veti dobandi o intelegere noua a minunilor, a vietii de dincolo de lumea aceasta si a puterii dragostei unui tata. (Sursa)
Alex este azi adolescent, a studiat Biblia si cu suportul mamei lui, a marturisit ca declaratiile lui au fost niste minciuni, el dorind atentie din partea celor din jur. El isi da seama acum ca ceea ce scrie in carte despre experientele lui, nu numai ca este neadevarat, dar este si nebiblic si doreste sa opreasca vanzarile cartii.
Spune Alex: “Cand am facut acele afirmatii, le-am facut fara sa fi citit vreodata Biblia. Biblia este suficienta. Este singura care contine Adevar. ” Alex a incercat sa opreasca vanzarile cartii de un an de zile, discutand problema chiar cu pastorul sau, care i-a raspus: “Dar, totusi, cartea asta a binecuvantat pe asa de multi!” Chiar si mama lui Alex a incercat sa intervina, ea a scris o postare pe internet in urma cu un an in care explica publicului ca povestea lui Alex nu este adevarata. Dar, nu au avut succes.
Ce s-a schimbat de acum un an? Alex,  a scris o scrisoare deschisa tuturor librariilor, explicand situatia si cerandu-le sa nu mai profite dupa aceste neadevaruri. Ca rezultat, Editura Tyndale House, o editura care a publicat cartea, a anuntat ca a retras-o si nu o va mai tipari. Iar Lifeway, cea mai mare librarie crestina, a anuntat ca a oprit vanzarile acestei carti.
Cuvantul e suficient! E ok sa fim curiosi si sa citim sau sa ascultam ce spun altii, dar la urma urmei, totul poate sa fie o minciuna si de multe ori asa s-a dovedit. Numai Cuvantul lui Dumnezeu (Biblia) e Adevarul si ramane in picioare in veci!
Stirea de aici: www.christiannews.net
Anunțuri

Ianuarie 19, 2015 - Posted by | Anunțuri din slujire

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

%d blogeri au apreciat asta: