2014 – de Florin Ianovici

Maleahi 3:16 „Atunci şi cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta şi a ascultat; şi o carte de aducere aminte a fost scrisă înaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul şi cinstesc Numele Lui.”

Roxana are bucuria unui copil și zâmbetul unei zile de mai. Nimeni nu s-a mirat când a ales să cănte în cor. Cântecul și Roxana se împletesc în mod natural.

În august își programase nunta când cancerul a lovit necruțător. Am rămas fără cuvinte. Când m-am rugat pentru ea i-am spus să creadă că Dumnezeu o vindecă. M-a privit și mi-a spus: ,,dacă dumneavostră îmi spuneți că Dumnezeu mă vindecă, eu cred’’.

Toată biserica s-a rugat și a postit pentru ea. Dani, logodnicul ei, nu a dat niciun pas înapoi. Cea mai mare minune în viață este aceea de a purta chipul lui Hristos. Dani este o minune de om.

Nunta lor a fost atât de frumoasă…!

După tratament și operație, după o luptă în rugăciune și post a venit și vestea de final de an: nicio urmă de cancer nu s-a mai găsit. Ne-am rugat cu lacrimi și am înălțat steagul biruinței printre credincioși. Am fluturat steagul birunței și pentru Gabriela și pentru Toni…! Dumnezeul nostru face minuni.

Multe s-au întâmplat în acest an dar nu îmi aduc aminte decât de biruințele Lui. Ochii mei au văzut minuni în rugăciuni ascultate, în izbăviri miraculoase și mai ales în purtarea Lui de grijă.

Singurul care a fost lumina anului 2014 este Dumnezeu. Vorbiți între voi și priviți spre Dumnezeul care ne-a purtat în carul Lui de biruință. Vestiți lucrările Lui și lăudați numele Său.

Vă prețuiesc și vă doresc în 2015 ca mâna bună a Domnului Hristos să fie cu și peste voi!