tineridelanganoi

tineridelanganoi va deveni in curand nicaionel

Cineva e PENTRU mine!

  • Evrei 5:1 În adevăr, orice mare preot luat din mijlocul oamenilor este pus pentru oameni în lucrurile privitoare la Dumnezeu, ca să aducă daruri şi jertfe pentru păcate.

De foarte mult timp nu am mai scris ceva in spatiul virtual sau blogosfera creștină. Iată în cele ce urmează un gând din Scriptură, legat ca un vagon de meditațiile duhovnicești pe care le trage un om în viată după el. Nu am pretenția să contribui cu o descoperire ne-mai-auzită ci mai degrabă doresc să vin înaintea dvs cu o destăinuire sufletească. Așadar să pornim la drum.

În versetul de mai sus sunt două expresii care se leagă una de cealaltă în conținut și frumusețe. Prima e „orice mare preot” – iar marele preot era o imagine pentru Domnul Isus care avea să vină pe pământ în gloriosul statut de Mijlocitor. A doua expresie este „pentru oameni”. Deci orice mare preot era pus pentru oameni. Sau mai exact Domnul Isus a venit în lumea noastră cu un singur scop și misiune: pentru oameni. Și cred că dacă am căuta să rezumăm viața Mântuitorului în două cuvinte acestea ar putea fi tocmai cele de mai sus: PENTRU OAMENI. Când toți sunt împotriva ta, când tot iadul îți ia fortăreața inimii cu asalt și când Iudele firii pământești îți pun ștreangul de gât trâdându-ți încrederea și fiind împotriva ta, să nu uiți niciodată că Isus Hristos Marele Preot este pentru oamenii iar între oameni te aflii și tu. Mă simt binecuvântat să știu că Domnul e PENTRU mine!!

de Nica Ionel….

Anunțuri

Octombrie 27, 2014 - Posted by | Devotionale si meditatii

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

%d blogeri au apreciat asta: