Binecuvantarea de la Arad (1) Sarpele Kundalini se trezeste la Adoram

Scriam cu ceva timp in urma ca cei de la “Catch the Fire” (adica Toronto blessing) isi clocesc ouale la biserica Adoram din Arad. Iata ca incet-incet apar si puii, iar acest fenomen ocult numit “trezirea sarpelui Kundalini” a ajuns sa fie experimentat la aceasta biserica “crestina” in cadrul unui asa-zis “fire-tunnel“. Acest “tunel al focului” e practicat si de cei de la “Bethel Church” (biserica lui Bill Johnson) si multi altii din cadrul miscarii NAR.

Un alt nume sub care e cunoscut acest fenomen ocult se numeste “soaking in the spirit” (odihna in duhul). “Odihna in duhul” e un fel de “crestinizare” (sau mai bine zis cretinizare) a manifestarilor energiei Kundalini. O sa observati in acest video cum oamenii cad pe jos, adica sunt “soaked”, iar ceilalti ii transporta undeva mai pe margine pentru a se “odihni in duhul”. Toate aceste manifestari oculte se intampla sub privirile gurului Eddie James si a gurului Marius Panda.

http://player.cxtn.net/player/embed/youtube/JkpUr9WVBLM?channelid=53e7dfd24a72e8407300003c#ref=http%3A%2F%2Fvegheaza.com%2F2014%2F09%2F15%2Fbinecuvantarea-de-la-arad-1-sarpele-kundalini-se-trezeste-la-adoram%2F&beagleId=b3c4c156-7b66-448a-8e64-b642ccc7e505&viewerId=ced23228-5347-441e-970c-95af67f5cf0f&query=

Maine la Timisoara? Si apoi in toata tara?

Cei care vor sa afle mai multe despre Kundalini pot viziona aici si aici doua clipuri in care se discuta despre acest fenomen mai pe larg.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s