tineridelanganoi

tineridelanganoi va deveni in curand nicaionel

VLADIMIR PUSTAN – SUSPENDAT DE CULTUL PENTICOSTAL

demisie-sau-suspendare

Inițial în spațiul public a apărut știrea că pastorul Vladimir Pustan a demisionat din Cultul Creștin Penticostal din România, demisia venind în urma unor circumstanţe care-l afectează atât pe el, cât şi familia şi comunitatea pe care o slujeşte, acesta declarând Am demisionat pentru că aşa cred eu că e mai bine pentru mine, familie şi Biserică”, potrivit paginiiPași.ro.

La scurt timp, apare o reacție din partea Cultului Penticostal prin intermediul pastorului Romi Mocan, care afirmă că: „Demisia este unilaterală şi invalidă”, potrivit blogului Creștin Total.ro. Pentru ca ulterior, conducerea Cultului Creștin Penticostal din România să emită un comunicat, potrivit căruia în ședința din 19 martie 2014, Comitetul Executiv al Cultului Creștin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România, conform prevederilor art. 39, alin.1, lit.”b” si “d” din Statutul C.C.P. – B.D.A.R. (ediția 2008) si art. 33, lit. “d” din Statutul slujitorului bisericii, a hotărât suspendarea temporară a calității de slujitor în dreptul pastorului PUSTAN IOAN, pentru comportament incompatibil cu statutul de slujitor.

Pentru ca în final, astăzi, 21 martie 2014, pastorul Vladimir Pustan să stea un timp într-un cimitir, preferând să petreacă timpul printre cei morți, decât printre cei vii, acesta mărturisind pe site-ul Fundației pe care o conduce: „Am stat azi aproape toată ziua prin cimitir pentru că sunt zile (din ce în ce mai dese) în care te simți mai confortabil între morți decât între vii. Sau mai sigur. Am 47 de ani și am ajuns să fiu doar o știre, dar ce mă mângâie e că știu că prostul e cel care n-a încercat în viața lui niciun eveniment.”

Din cursul acestor evenimente din ultimele zile, se poate trage o singură concluzie: RĂZBOI TOTAL între Vladimir PUSTAN și Cultul PENTICOSTAL. Toți care citesc aceste informații se întreabă ce motive au declanșat un astfel de război. Așteptăm să apară în spațiul public și alte informații… că doar suntem în anul 2014, când conflictele apar și se dezbat online!

Reclame

martie 21, 2014 - Posted by | Anunțuri din slujire

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

Privesc sus

Privitul nu costă!

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

%d blogeri au apreciat asta: